top of page

Acerca de

Zelfwaarde Academie

witter RAND shapey4.png

Dé preventieve training voor ouders van pre-pubers, die goed contact willen houden met hun kinderen tijdens de puberteit.

 

Worden wie je bent is een training voor OUDERS  die hun PRE-PUBER (10-14 jaar) willen helpen ZELF richting te geven aan het leven door VANUIT HET LICHAAM te leren ervaren wat goed voor hen is.

 

Het leren leven met het lichaam als INNERLIJKE KOMPAS maakt hun kind minder gevoelig voor wat leeftijdsgenoten vinden en ook voor wat gezegd wordt via Social Media.

 

Wat je je kind wilt leren ga je in deze training eerst zelf toepassen.

 

Via het lichaam leer je om AUTHENTIEK en minder beïnvloedbaar te zijn.

Soms lijkt het of je kind niet zo goed meer weet wie hij/zij/het is.

Het is bezig met “LIKES” van anderen op social media en past zich in veel opzichten aan bij bepaalde vrienden en/of groepjes met een bepaalde identiteit waar hij//zij/het graag bij wil horen.

 

Je ervaart de ONZEKERHEID en weet niet zo goed hoe daarover met je kind te communiceren. Er lijkt soms ook schaamte te zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot een lichaam dat snel verandert, een stem die anders klinkt of het niet goed mee kunnen komen op school. Of schaamte voor jou als ouder, omdat je niet aan een bepaalde norm voldoet , het niet beheersen van een taal, of het niet voldoen aan bepaalde extern opgelegde schoonheidsidealen.

 

Dit is wat een moeder (directeur bedrijf) van een tweeling en een puberdochter hier na de training over zegt:

Zelfwaarde_icoon.png

“In de tijd van mobiele telefoons, internet, TikTok, YouTube waarin je puber opgroeit, is deze training een heerlijk rustmoment en leer je weer naar je eigen patronen en gedrag te kijken en dat van je puber.” “Daarin trigger je elkaar en hoe zorg je als ouder dat je niet mee gaat in de frustratie, boosheid en het verdriet van je kind?” “ De oefeningen en meditaties voor jezelf en een aantal keren samen met je kind zijn bijzonder mooi om te doen.” “ Gerrie neemt je op een speelse, ontspannen en pure manier mee en helpt je om met jezelf en je puber in contact te blijven.”

De terugtrekkende beweging van je kind en de invloed van anderen maakt dat je je als ouder soms machteloos kunt voelen en dit tot op zekere hoogte ook bent. Jij kunt immers het leven van je kind niet leven. Dat kan het alleen maar zelf.

 

Via deze training leer je dat je via jouw BEWUSTE AANWEZIGHEID, met aandacht voor je EIGEN LICHAAM  je kind bij te staan om te worden wie het ten diepste al is.

 

Je kind krijgt hierdoor (via jou) meer ZELFVERTROUWEN.

 

Dit is wat een moeder (danslerares) met drie dochters die “Worden wie je bent” volgde erover zegt:

“ Ik ben een stukje trotser op mijzelf als moeder. Ik doe het nu al best oké 😉!”

“Het gaat goed komen met mijn dochters.”

Met deze training werk je aan de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Jou kind is authentiek en uniek en kan zichzelf leren ervaren vanuit het eigen lichaam.

Je leert je kind zichzelf te waarderen op een heel basaal niveau.  Je leert je kind om bij zichzelf uit te komen op een veilige plek waar hij/zij/het altijd op terug kan vallen.

De training bestaat uit vijf lessen en heeft een stevige theoretische onderbouwing.

“Verschillende theorieën zijn prachtig samengevoegd in een hele praktische en toegankelijke training.”

Iedere les is kleurrijk en helder weergegeven en bevat :

 

  1. Een korte video

  2. Een werkboek

  3. Een opdracht

  4. Een meditatie

 

Dit is wat een moeder (psycholoog) van een samengesteld gezin hier over zegt:

“Gerrie heeft verschillende theorieën prachtig samengebracht in een training die ze duidelijk met veel liefde, kennis en ervaring heeft ontwikkeld.” “Ze maakt je bewust van de ervaring via het lichaam.” “Door je hier zelf bewust van te worden, ben je aan het einde van de training beter in staat dit ook aan je kind te leren en voor te leven.”

Deze training zet theorie om in praktijk op een lichte en luchtige manier en biedt perspectief aan ouders zonder daar al te veel over na te hoeven denken. Kortom: is niet moeilijk, belerend en gewoon LEUK OM TE DOEN.

“Gerrie gebruikt duidelijke taal en begrijpelijke metaforen die je niet zomaar meer vergeet.” “Met deze training geef je jezelf en je kind een cadeau waar jullie de rest van je leven profijt van hebben.” ”Ik heb genoten van de training.”

Met deze training werk je aan de persoonlijke ontwikkeling van je kind. Jou kind is authentiek en uniek en kan net als jij zichzelf leren ervaren vanuit het eigen lichaam.

 

Je leert je kind zichzelf te waarderen op een heel basaal niveau.  Je leert je kind om bij zichzelf uit te komen op een veilige plek waar hij/zij/het altijd op terug kan vallen.

 

Zodat in moeilijke tijden, wanneer jij er niet bent om op terug te vallen je kind terug kan vallen op zichzelf. Je kind wordt ZELFVERZEKERD door een verankering in zichzelf. 

 

Wanneer je kind de eigen waarde van binnenuit leert kennen en kan omarmen zit het letterlijk lekkerder in zijn/haar vel en zal het COMPLEET ZICHZELF zijn!

 

De prijs van de totale training is 495,-

 

Het omvat vijf lessen die los van elkaar ook super waardevol zijn.

Zijn er nog vragen? Gebruik hiervoor het contactformulier hieronder!

bottom of page